PRODUCENT

Levering_og_betaling.html
Kontakt.html

SORTIMENT

LEVERING
BETALINGLevering_og_betaling.html
KONTAKTKontakt.html

Weingut Hauck.


Weingut Hauck ligger i Bermersheim vor der Höhe i Rheinhessen hvor der har været dyrket vin i mere end 800 år og Hauck familien har produceret vin i over 300 år.  De seneste 18 år er vingården blevet drevet af Heike og Heinz-Günther Hauck  som fokuserer på en bæredygtig produktion og arbejder med forholdsvi s lave udbytter og omhyggelig behandling af druer og most. Det giver harmoniske vine med karakter. Og trofaste kunder. Ca. 2/3 af produktionen er hvidvine og resten rødvine.  Weingut Meine Freiheit.


Weingut Meine Freiheit ligger i Rheingau, et af Tyskland’s vindistrikter hvor der har været dyrket vin helt tilbage fra romernes tid. Det er en ny vingård fra 2010, hvor ejeren Sascha Magsamen indtil 2010 har arbejdet i bank verdenen. Han er dog vokset op i vin området og har haft interessen fra barnsben og startede med nogle få marker som hobby. Som tiden gik fik han lyst til at udvide og gøre vinproduktion til hans fuldtids bekæftigelse. Nu har han 17 ha. Navnet ’Meine Freiheit’ symboliserer friheden i at drive en bæredygtig vingård i balance med naturen. Produktionen er ikke klassificeret som økologisk men man følger økologiske principper meget tæt. Høstudbyttet ligger omkring 5000 kg/ha. Deres spätburgunder (Pinot Noir) dyrkes på egen mark på den kendte Assmanshäuser Höllenberg som regnes som en af Tyskland’s bedste vinmarker for Pinot Noir.Weingut Finger.


Weingut Finger ligger i Eimsheim i Rheinhessen og familien har produceret vin her siden 1769. Familien kombinerer deres lange erfaring i vin dyrkning med moderne kælder teknologi og frembringer vine af høj kvalitet. Tradition kombineret med innovation.

Hauck.html
HAUCKHauck.html
Meine_Freiheit.html
MEINE
FREIHEITMeine_Freiheit.html
Finger.html
FINGERFinger.html